International School of Helsinki

International School of Helsinki tarjoaa korkealaatuista englanninkielistä opetusta 4-19-vuotiaille oppilaille. Koulu sijaitsee Ruoholahdessa.

International School of Helsingin koulurakennus on valaistu kauttaaltaan toimittamillamme Ledluksin ILO-profiilivalaisimilla, jotka ovat ihanteellinen ratkaisu koulujen ja päiväkotien valaisemiseen. Erityistä valaisimissa on Tunable White -ominaisuus, joka mahdollistaa valon värilämpötilan säädön kylmästä lämpimään.

Tunable White tuo joustavuutta valaistuksen ohjaukseen ja mahdollistaa kuhunkin opetustilanteeseen täydellisesti sopivan valaistuksen. Luokkahuoneissa on valittavissa neljä vaihtoehtoa valaistukselle: manuaalinen tila, kylmä valo, lämmin valo sekä esitystila. Esitystila on ideaali ratkaisu tilanteisiin, joissa osa valoista tulisi saada pois päältä esityksen ajaksi. Manuaalisessa tilassa valaisimia voidaan himmentää vapaasti.

International School of Helsinki on ensimmäinen koulu Suomessa, jonka valaistus on toteutettu ILO TW -profiileja käyttäen. Jos etsit vastaavaa ratkaisua projektiisi, ota yhteyttä ja autamme sinua sopivan valaistusratkaisun toteuttamisessa!

Projektin tiedot
Suunnittelu
JKMM
Valaisimet

Ota yhteyttä – palaamme asiaan pikimmiten!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.