Valaisimen himmennys: Dim2Warm ja Dim2Spot

Tässä postauksessa esittelemme Molto Lucen kaksi valaisimen himmennysteknologiaa: Dim2Spot ja Dim2Warm. Ensimmäinen säätää valokeilan leveyttä, toinen värilämpötilaa. Nämä teknologiat tuovat tilaasi muuntojoustavuutta – voit säätää valoa helposti kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Dim2Spot – säädä valokeilan leveyttä
Dim2Spot-himmennyksellä voit säätää valokeilan leveyttä valon voimakkuutta muuttamatta. Valokeilan leveyttä voi säätää portaattomasti välillä 10°–40°. Himmennystapa voi olla DALI, phase-cut, push dim tai 1–10V. Dim2Spot-himmennys on tällä hetkellä saatavilla Molto Lucen Mova-kiskovalaisimiin ja -alasvaloihin.

Dim2Warm – säädä värilämpötilaa
Toisin kuin halogeenivalaisimien ja hehkulamppujen, LED-valaisimien värilämpötila pysyy normaalisti samana himmennettäessä. Dim2Warm-himmennyksessä LED-valaisimen värilämpötila muuttuu. Mitä enemmän himmennät valoa, sitä lämpimämmäksi värilämpötila muuttuu.

Himmentämättömänä värilämpötila on viileän valkoinen (3000K) ja täysin himmennettynä kotoisa lämpimän keltainen (2200K). Päivällä voit pitää valon kirkkaampana ja viileämpänä ja illalla luoda tunnelmaa himmentämällä valoa lämpimämmän keltaiseksi.

Ota yhteyttä – palaamme asiaan pikimmiten!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.