Uutuuksia ja yllätyksiä Molto Lucelta (2020)

Tässä postauksessa esittelemme itävaltalaisen Molto Lucen kiehtovimmat valaisinuutuudet kuluneelta vuodelta. Käymme läpi valaisimien keskeisimmät ominaisuudet ja hyödyt sekä millaisiin ympäristöihin ne sopivat. Pysy mukana, sillä postauksen lopusta löydät yllätyksen Molto Lucelta!

Dark Night Lens -alasvalo
Dark Night Lens on tyylikäs suorakulmainen alasvalo, joka on saatavana kolmella tai viidellä spotilla. Voit luoda yksilöllisiä väriyhdistelmiä valitsemalla valaisimen valkoiseen tai mustaan runkoon haluamasi sävyiset heijastimet (mattahopea, kiiltävä musta, valkoinen tai kultainen). Koska valaisimen kiusahäikäisy on pieni (UGR<16), se on ihanteellinen esimerkiksi toimistoihin ja oleskelutiloihin.

Valo-profiilijärjestelmä
Valo on putkimainen profiilijärjestelmä, johon voi integroida kohdevalaisimia yleis- ja kohdevalaistuksen yhdistämiseksi. Kohde- ja profiilivalaisimet voi kytkeä ja himmentää erikseen valaistustarpeen mukaan. Profiilijärjestelmä on halkaisijaltaan 7cm ja se on saatavana 60–340cm pituuksissa. Profiilijärjestelmät voi yhdistää halutun pituiseksi yhteinäiseksi järjestelmäksi. Valo-profiilijärjestelmä mukautuukin erinomaisesti erikokoisten tilojen vaatimuksiin.

Lens-lattiavalaisin
Lens on 1–4 hengen työpisteisiin sopiva tyylikäs lattiavalaisin, joka on nyt saatavana viitenä eri mallina. Valaisimeen lisäominaisuutena saatavat päivänvalosensori, liiketunnistin sekä valaisimet yhdistävä ja valaistusta säätelevä älykäs langaton järjestelmä luovat optimaalisen valaistuksen.

Kiiltävän mustat häikäisysuojat, erityisvalmisteiset linssit sekä sopiva yhdistelmä suoraa ja epäsuoraa valoa (40/60) takaavat puolestaan häikäisemättömän valaistuksen (UGR<16). Lopputuloksena on valaistus, joka lisää työnteon mielekkyyttä, tehokkuutta ja tuottavuutta sekä parantaa ihmisten hyvinvointia, viihtyvyyttä ja jaksamista.
Tutustu Molto Lucen valikoimaan tästä

Yllätys: Molto Lucen uusi sisustusvalaisinbrändi Loum
Molto Lucen uudelta valaisinbrändiltä Loumilta löydät esteettisiä, trendikkäitä ja funktionaalisia sisustusvalaisimia. Koska yrityksen valaisimet ovat varastotuotteita, niiden toimitusaika on vain 1–2 viikkoa.

Loumilla on oma tuotesuunnittelutiimi, minkä lisäksi se tekee yhteistyötä tunnettujen tuotesuunnittelijoiden kanssa. Loum on trendien asettajien, designia rakastavien, individualistien sekä avoimien ja uteliaiden ihmisten brändi.

Ota yhteyttä – palaamme asiaan pikimmiten!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.