Työpöytävalaisin ainutlaatuisilla ominaisuuksilla

Triluxin Bicult LED on uudenlainen työpöytävalaisin. Se yhdistää innovatiivisesti suoran ja epäsuoran valon yhteen työpöytävalaisimeen, joka riittää valaisemaan koko työtilan. Bicult LED -valaisimet tuovat nykyaikaisen ratkaisun niin pienten kuin suurtenkin toimistojen valaisemiseen, myös kotitoimistoon.

Joustava
Helposti liikuteltavat valaisimet tuovat joustavuutta ja vastaavat nykyaikaisten toimistotilojen muuttuviin tarpeisiin. Vaihtoehtoinen pöytäkiinnike vapauttaa työtasoille tilaa.

Yksilöllinen
Monipuolisten asetusten ja henkilökohtaisten valoprofiilien avulla valaistus on optimoitavissa jokaiselle käyttäjälle yksilöllisesti. Valaistuksen ohjaus käy helposti valaisimessa olevilla painikkeilla tai Bicult-sovelluksen kautta.

Muuntautuva
Luonnollista päivänvalon kiertoa mukaileva valaistus (HCL) tehostaa työntekoa ja tukee työntekijöiden hyvinvointia sekä jaksamista työpaikalla. Saatavana on myös liiketunnistimella varustettu malli, joka tunnistaa tilaan saapuvan ihmisen ja sytyttää valot automaattisesti.

Lataus
Älypuhelimet ja tabletit latautuvat kätevästi USB-portin tai langattoman Qi-latauksen kautta.

Bicult LED -valaisimesta on saatavilla useita eri ominaisuuksilla varustettuja malleja. Kysy lisää vaihtoehdoista asiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä – palaamme asiaan pikimmiten!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.