Trilux Opendo LED: räätälöidyt ratkaisut kouluihin ja toimistoihin

Triluxin Opendo LED -valaisimet on suunniteltu vastaamaan erityisesti koulutus- ja toimistosektorin valaistustarpeisiin. Valaisimet tuottavat korkealaatuista tasovaloa, joka luo tilaan standardien mukaisen valaistuksen työskentelyä varten. Symmetrisen valonjaon lisäksi valittavissa on epäsymmetrinen valonjako, joka soveltuu erityisesti opetustaulujen valaisemiseen luokkahuoneissa. Opendo LED -valaisimia voidaan käyttää yksittäin tai niistä voidaan koostaa pidempiä valolinjoja.

Ilmanlaadun seuranta edistää hyvinvointia
Opendo LED -valaisimiin saatava CO2-lisävaruste mahdollistaa toimiston tai luokkahuoneen ilmanlaadun seuraamisen. Hyvään ilmanlaatuun on syytä kiinnittää huomiota, sillä se parantaa keskittymiskykyä ja luo miellyttävän ympäristön opiskelulle ja työnteolle. Saatavana on myös muita hyödyllisiä lisätoimintoja, kuten päivänvalon kiertoa mukaileva ihmiskeskeinen valaistus (Human Centric Lighting), läsnäolotunnistin sekä hätävalotoiminto.

Etsitkö valaisimia toimistoon tai oppilaitokseen? Ota yhteyttä ja autamme sinua projektiisi sopivan valaistusratkaisun toteuttamisessa.

Ota yhteyttä – palaamme asiaan pikimmiten!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.