Teema: RGBW -valaisimet

RGBW -valaisin on valaisin, joka mahdollistaa eri värien luomisen yhdistämällä LED-valojen punaisen (Red), vihreän (Green) ja sinisen (Blue) sävyt sekä valkoisen (White) valon. RGBW-valaisimilla voit luoda miltei loputtomasti väriyhdistelmiä, joten voit luoda tilaan juuri haluamasi tunnelman.

Monipuolisuus ja mukautettavuus

Yksi RGBW-valaisimien suurimmista eduista on niiden monipuolisuus. Voit valita miltei rajattomien värien ja sävyjen välillä, tehden ratkaisusta ihanteellisen erilaisiin tiloihin ja tunnelmiin. Valitse pehmeitä sävyjä rentouttavaan tunnelmaan tai luo kiehtova ulkovalaistus kirkkailla väreillä.

Valmistajamme Led Flex tarjoaa laajan valikoiman led-nauhoja niin vaativiin arkkitehtonisiin projekteihin kuin liike- ja toimistotilojen sisävalaistukseenkin. Led Flexin Flexi Grazer -sarjan LED-nauhat on varustettu linssioptiikalla. Nauhoissa on silikonirakenne, joka varmistaa kestävyyden, luotettavuuden ja helpon asennuksen.

Energiatehokkuus

RGBW-valaisimet ovat myös ympäristöystävällinen ratkaisu. Modernit LED-tekniikkaan perustuvat valaisimet kuluttavat vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin.

Holectron tarjoaa laajan valikoiman led-nauhoja eri tehoilla ja ominaisuuksilla. Valikoimassa on sisätilojen, kuten toimistojen ja julkisten tilojen sisävalaistukseen soveltuvia tuotteita sekä säänkestäviä tuotteita ulkovalaistukseen. Valikoimassa myös RGB, RGBW ja Tunable White -nauhat sekä kustomoidut ratkaisut.

Kestävyys ja pitkäikäisyys

RGBW-valaisimet tunnetaan lisäksi kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. Valot kestävät usein vuosia ilman huoltoja ja korjauksia, ja valot ovat usein suunniteltu kestämään ankariakin olosuhteita.Tätä tietoa todistaa Kuopiossa Savilahden alueella sijaitseva maisemapylväs Viäntö, joka on toteutettu muun muassa Holectronin RGBW-nauhoilla.

 

Kaipaatko apua valaistussuunnittelussa? Ota yhteyttä >> 

Ota yhteyttä – palaamme asiaan pikimmiten!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.