Teema: kustomoitavat valaisimet

Kustomoitavilla valaisinjärjestelmillä luot tilaan täydellisesti istuvan valaistusratkaisun. Yhdistelemällä valaisimia, kulmapaloja, ja optiikoita voit leikitellä valaistuksen loputtomilla mahdollisuuksilla. Suuret ja näyttävät valaisinjärjestelmät ovat monesti monen pienen osan kokonaisuuksia, jotka mukautetaan tilan koon ja vaatimusten mukaan. Luo lämpöistä tunnelmaa hotellin aulaan, yllätä näyttävillä valaisinjärjestelmillä neuvotteluhuoneessa, tai taiteile valaistuksella ihka oma taideteos.

Archilight
Valmistajamme Archilight on tunnettu kehävalaisimista ja kustomoitavista profiilijärjestelmistä. Valikoimasta löytyy kehävalaisimia useilla eri halkaisijoilla ja eri levyisillä kehillä. Valaisimet voidaan asentaa pintaan, ripustaa tai upottaa kattoon. Saatavilla on kaarevia muotoja ja teräviä kulmia, joita yhdistämällä luodaan uniikki kokonaisuus.

Ledluks
Ledluksin korkealaatuiset vaihtoehdot toimivat uusimmalla LED -teknologialla. Olipa tyylisi sitten perinteinen, minimalistinen, moderni tai rohkea, Ledluksin kustomoitava valikoima sopii monenlaiseen tilaan ja tyyliin.

Holectron
Holectronin kustomoitavilla valaisimilla luot näyttävän kokonaisuuden. Yksi Holectronin suosituimmista kustomoitavista uutuuksista on Minia Mesh, joka aina onnistuu yllättämään monipuolisuudellaan.Kaipaatko apua valaistussuunnitteluun?

Luodaan yhdessä tilaasi sopiva valaistus >>

Ota yhteyttä – palaamme asiaan pikimmiten!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.