Intran Randomilla luot näyttävän ja tasokkaan yleisvalaistuksen

Good Design -palkitulla Intra Lighting Random -valaisinjärjestelmällä luot korkealaatuisen ja näyttävän yleisvalaistuksen. Yhdistelemällä valaisimen suoria moduuleja luot upeita geometrisiä rakenteita, jotka elävöittävät kattoa. Voit luoda lukuisia erilaisia rakenteita, joten voit helposti räätälöidä valaisinjärjestelmän tilaan sopivaksi.

Random sopii avoimiin tiloihin – esimerkiksi myymälöihin, toimistoihin, hotelliauloihin ja ravintoloihin.⁠ Valaisinjärjestelmän moduulit ovat saatavana valkoisen, mustan, kivihiilen, kermaisen beigen ja ajopuun sävyissä.

Optimaalinen yleisvalaistus
Randomissa on yleisvalaistukseen suunniteltu tehokas satiiniopaalihäikäisysuoja, joka tuottaa miellyttävän pehmeän valon. Valaisinjärjestelmän moduulit ovat saatavana myös epäsuoralla valolla, joten voit luoda sulavan yhdistelmän suoraa ja epäsuoraa valoa.

Liitokset, jotka eivät vuodata valoa
Jos valaisinjärjestelmän moduulit liitetään yhteen väärin, moduulien väliin voi jäädä rako, josta vuotaa valoa. Intra Lightingin Twist & Lock -ratkaisu mahdollistaa moduulien oikeaoppisen yhteenliittämisen jämäkästi, helposti ja nopeasti, jolloin moduulien väliin ei jää rakoa eikä valoa pääse vuotamaan. Lisäksi valaisimen päädyssä sijaitseva kiinnike estää materiaalin lämpenemisestä johtuvan laajentumisen aiheuttamien rakojen syntymisen. Tällöin valoa ei pääse karkaamaan päädystä eivätkä hyönteiset pääse valaisimen sisään.

Valitse ripustimien ja virransyötön paikat
Voit valita ripustimien paikat tilan asennustarpeiden mukaan. Jos mahdollista, ripustin kannattaa asentaa liitoskohtiin ripustimien määrän minimoimiseksi. Ripustuspidike on läpinäkyvää polykarbonaattia, minkä ansiosta kattoon ei heijastu valon varjoja. Lisäksi voit valita virransyötön paikan tai tarvittaessa asentaa laajan järjestelmän useiksi pienemmiksi järjestelmiksi, joissa on omat virransyötöt.

Ota yhteyttä – palaamme asiaan pikimmiten!

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.